Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ajánló

Tudom hogy ez az oldal a TDA-val foglalkozik de szeretném nektek ajánlani a TDA után következő telenovellát a Prizma TV-n a címe A Mostoha 2010.03.13-ai indulással !

Akit érdekel olvassa ela a történetet:


María (Victoria Ruffo) tökéletesnek hitt élete drámai fordulatot vesz egy hajókiránduláson a Karib-tengeren: lövést hall és holtan találja barátnőjét, Patriciát (Montserrat Olivier). Meggondolatlan módon megfogja a gyilkos fegyvert, így őt tartóztatják le és ítélik életfogytig tartó börtönbüntetésre Aruba szigetén, bármennyire is bizonygatja ártatlanságát. Legnagyobb szívfájdalmára férje, Esteban San Román (César Évora) sem hisz neki, és sorsára hagyva a távoli országban, a barátaival visszatér Mexikóba. A meggyötört üzletember szégyenében úgy dönt, megvásárolja a hajókirándulás résztvevőinek hallgatását, hogy gyerekei, Héctor és Estrella soha ne tudhassák meg, hogy édesanyjukat gyilkosság miatt börtönbe zárták, inkább azt hazudja nekik, hogy meghalt és hogy Montserratnak hívták.

Húsz év elteltével Maríát jó magaviselete miatt szabadon engedik, a nőnek pedig nincs más célja, mint bosszút állni azokon, akiket a barátainak hitt, de elsősorban férjén, aki nem bízott benne. Legjobban azonban arra vágyik, hogy újra magához ölelhesse gyermekeit, ám Belisario atyától (Joaquín Cordero) megsemmisülten veszi tudomásul, hogy gyerekei halottnak hiszik, ráadásul Estebannak született még egy fia, Ángel, akiről a férfi nem hajlandó elárulni, ki is az anyja. María összehívja hajdani barátait, hogy tudassa: visszatért, és eltökélt célja megtalálni Patricia valódi gyilkosát, aki egész idő alatt köztük volt.

A nyomozás során María megtalálja Patricia naplóját, melyből rádöbben, hogy Patricia koránt sem volt az a feddhetetlen ember, akinek hitte, és a baráti társaság minden tagjának piszkos kis titkaival tisztában volt, így bárkinek lehetett indítéka eltávolítani az útból. A gyanúsítottak között van Alba (Jacqueline Andere), Esteban rideg nagynénje, aki Estebant igyekszik anyai "jótanácsokkal" támogatni, és aki mindig is gyűlölte Maríát, visszatérése után pedig minden eszközzel igyekszik megakadályozni, hogy átvegye az ő  megéremeltnek hitt helyét a San Román kúriában. Alba húga, Carmela (Margarita Isabel) egy szórakozott és manipulálható asszony, akinek bár nincs baja Maríával, Alba nyomására ő is ellene fordul.

Fabiola (Sabine Moussier) Esteban szeretője volt házassága előtt, és ki nem állhatja Maríát, amiért Esteban végül őt választotta. Bár a férfi iránti vágya nem csillapodott, azóta a nő férjhez ment Brunóhoz (René Casados), a gátlástalan üzletemberhez, akinek szintén sok rejtegetnivalója van, így María érkezésekor ő is ellenségét látja benne.

Demetrio (Guillermo García Cantú) a San Román cég ügyvédje, aki egész életében sikertelen volt, Maríát sem tudta megvédeni, mikor gyilkossággal vádolták. A férfinak régi ügyletei vannak Albával és Carmelával, hallgatásáért pedig pénzt kér cserébe a két asszonytól. Felesége, Daniela (Cecilia Gabriela) gyengének és sebezhetőnek tűnik, ám a csinos nő valójában okosan keveri a kártyáit: szeretné kiházasítani unokahúgát, Ana Rosát (Martha Julia) Estebannal, hogy ő és Demetrio rátehessék a kezüket a San Román család vagyonára, így egyáltalán nem örül, mikor María visszatér és felmerül a lehetősége, hogy ő és Esteban esetleg újra összeházasodjanak.

Servando (Lorenzo de Rodas) Esteban öreg üzlettársa, az egyedüli személy, aki ismeri Patricia gyilkosának valódi kilétét, ám húsz éven keresztül hallgatott erről, hogy így álljon bosszút Maríán, aki sosem viszonozta az érzelmeit. Egyedül néma szolgálójával, Venturinával (Patricia Reyes Spíndola) osztja meg az igazságot.

María igyekszik közeledni gyerekeihez, a lobbanékony Héctorhoz (Mauricio Aspe) és az elkényeztetett Estrellához (Ana Layevska), ám a két fiatal elutasítóan viselkedik vele, minekutána nem is sejtik, hogy istenített, halottnak hitt anyjuk áll velük szemben. Maríát egyedül Ángel (Miguel Ángel Biaggio) fogadja be a szívébe, az asszony pedig hamar megkedveli a fiút, olyannyira, hogy segít a beteges és visszahúzódó Ángelnek magabiztosabbá válni. Van még egy férfi, aki nem utasítja el Maríát: nem más, mint Leonel (Eduardo Capetillo), a meggyilkolt Patricia árván maradt fia, aki Estebannak dolgozik, és akit nem zavar María múltja, az erős asszony őszinte szerelmet ébreszt benne.

Idővel Héctor is megenyhül a nő irányába, mikor is María támogatja szerelmét Viviannal (Michelle Vieth), korábbi rabtársával, akit a San Román-család szintén nem fogad el. Maríának Estrellával van a legnagyobb gondja, a lány ugyanis két férfi szerelme között őrlődik, egyikük Greco (José Luis Reséndez), a tiszta szívű kertész, a másik Carlos (Sergio Mayer), aki szégyelli szegény származását, és aki a társadalmi felemelkedés lehetőségét látja Estrellában. A felszínes Estrella Maríának hála szép lassan levetkőzi szeszélyességét és felismeri az igaz szerelmet, az asszony azonban még mindig nem meri bevallani gyermekeinek, hogy ki is ő valójában.

María azonban a legtöbbet Esteban miatt szenved: rá kell ugyanis döbbennie, hogy bosszúszomja és férje árulása ellenére még mindig szerelmes belé. Az asszony válaszút elé érkezik: döntenie kell, hogy az igazságot vagy a megbocsátást választja-e.

 

 

lmpromo20122.jpg